WILDERNESS VISIT

WILDERNESS VISIT

Unohtumaton matka Lapin Erämaahan – Tule kanssamme kokemaan hiljaisuus, rauha & koskematon luonto.

HINTA 1195e/henkilö – Lapset alle 12v50%.

MATKAN KESTO 4 vrk

Osallistujamäärä 2-4 henkilöä.

Kaipaatko täydellistä irtiottoa arjesta, rentouttavaa lomaa kaukana kaikesta? Lähde kanssamme Kessi-Vätsärin Erämaahan, ikivanhojen metsien keskelle, kirkkaan tähtitaivaan alle latautumaan ja nautiskelemaan luonnon tarjoamasta rauhasta. Takaamme sinulle unohtumattoman kokemuksen puhelinverkkojen ulottumattomissa – Mikä sen täydellisempi tapa nähdä ja kokea Lapin taika?

Wilderness Visit – Kokonaisuutemme on suunniteltu tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen matkan Lapin luonnon helmaan. Autenttinen lomakokonaisuus vie sinut erämaan sydämeen autenttiselle hirsimökille, josta seikkailemme päivittäin lähimaastoon, saunomme, syömme hyvin ja nautimme ympäröivän luonnon rauhasta. Kessi-Vätsärin erämaa tarjoaa kuuluvuusalueen ulkopuolella mahdollisuuden täydelliseen irrottautumiseen arjen askareista, uutistulvasta ja stressitekijöistä.

Vietämme 4 päivää mökillä kalastaen, hiihtäen, lumikenkäillen ja hyvällä tuurilla revontulten tanssia seuraillen. Tähtitaivas näkyy täällä kirkkaampana kuin lähialueella ja hiljaisuus tuntuu käsinkosketeltavalta. Pääset kuulemaan tarinoita elämästä alueella, poronhoidosta, metsänhoidosta & luonnon ihmeellisistä tavoista selvitä ankarista talviolosuhteista – Sekä kokemaan itse hiljaisuuden voiman. 

Pääset myös seuraamaan villieläinten jälkiä, runsasta lintukantaa alueella sekä nauttimaan satoja vuosia vanhojen metsien suojasta. 

Iltaisin pääset saunomaan ja nauttimaan paikallisesta ruuasta, ehkä jopa kalastamastasi kalasta.

Esimerkki ohjelmasta; 

Päivä 1. – Oppaasi hakee sinut lentokentältä tai aiemmasta majoituksesta, jonka jälkeen matkaamme autolla & kelkalla (rekikyyti) Kessi-Vätsärin Erämaahan. Asetumme mökille ja valmistelemme saunan & illallisen, sekä suunnittelemme tulevien päivien seikkailuja maastoon.

Päivä 2. – Aamiaisen jälkeen valmistaudumme pilkkiretkelle. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus luminkenkäilyyn lähimaastossa. Nautimme piknik lounaan avotulilla ja palaamma mökille iltapäivästä. Lämmitämme saunan & valmistamme illallisen päivän kalasaaliista. Hyvällä säällä pääset illalla ihailemaan kirkasta tähtitaivasta ja ehkä jopa revontulia mökin yllä. 

Päivä 3. – Päivän retki vie meidät alueen suurimmalle järvelle, Nammijärvelle. Pääset kuulemaan ihmisten elintavoista, kun alueella vielä asuttiin täyspäiväisesti 50 vuotta sitten. Nammijärvellä on myös mahdollisuus pilkkiä – Nautimme jälleen herkullisen lounaan nuotiolla tai Nammijärven autiotuvalla. Sauna & illallinen odottelee sinua mökille palatessamme.

Päivä 4. – Paluu todellisuuteen – Retken päätöspäivä. Aamiaisen jälkeen valmistaudumme lähtöön – Voit halutessasi hiihdellä kelkkajälkeä pitkin kohti autoa sillä välin kun oppaasi pakkailee tavaroita. Viemme sinut majoitukseesi Ivaloon tai Saariselälle/lentokentälle retken päätteeksi. 

Mitä Wilderness Visit – Kokonaisuus sisältää?

– Kuljetukset autolla & moottorikelkalla (Lentokentältä tai majoituksestasi)

– Majoituksen 4 Päivää & 3 Yötä 

 3 Herkullista ateriaa päivässä 

 Lämpimät vaatteet moottorikelkkakyytejä ja pilkkiretkiä varten

 Makuupussit & Kaiken majoittumiseen tarvittavan

– Lumikengät, Sukset, Pilkkimiseen tarvittavat välineet

 Opastuksen

Varmistamme turvallisuutesi ja retken mukavuuden taataksemme sinulle mahdollisimman kokonaisvaltaisen kokemuksen. Valmistaudu kuitenkin siihen, ettei mökillä ole sähköä, eivätkä puhelin tai internet yhteydet toimi lainkaan erämaa-alueella.

Mökki ja Sauna lämpiävät puulla ja tarjoavat kaikki tarvittavat mukavuudet sen rajoissa. Wilderness Visit – Kokonaisuutemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden aidosti hidastaa ja pysähtyä perusasioiden äärelle. Kessi-Vätsärin erämaa kuuluuu edelleen yhtiin koskemattomimmista maastoista alueella, sen vedet ovat puhtaita, eikä mikään valo- tai äänisaaste yllä mökille, jossa majoitumme. 

Varauksen tehtyäsi saat tarkemmat tiedot mukaan tarvittavista varusteista sekä ohjelman sisällöstä. Autamme majoituksen järjestämisessä ennen/jälkeen Wilderness Visit – Kokonaisuutta, mikäli saavut aikaisemmin tai lähdet myöhemmin. 

Ole rohkeasti yhteydessä mieltä askarruttavissa kysymyksissä ja varauksissa forrestgamplapland@gmail.com.

Mikäli haluat varata kokonaisuuden privaatisti ainoastaan omalle porukallesi (2-4hlö), ota meihin yhteyttä sähköpostilla. 

Odotamme innolla että pääsemme jakamaan Lapin Lumon juuri sinun kanssasi!  

Ole meihin rohkeasti yhteydessä kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä forrestgamplapland@gmail.com .