Lumikenkäillen Letunpaistoon

LUMIKENGILLÄ LETUNPAISTOON

Koe kanssamme luonnon hiljaisuus ja rauha!

HINTA 115e/henkilö – Lapset alle 12v, 57,50e

MATKAN KESTO 4-5h / n. 2km

Osallistujamäärä 2-4 henkilöä.

Maaginen retki lumikenkäillen tai vaeltan luonnon helmaan – Kuljemme läpi lumipeitteisen metsän lämmittelemään ja nauttimaan räiskäleiden paistosta nuotion ääreen, seuraamaan tähtitaivasta ja hyvällä tuurilla revontulien tanssia! Oppaasi vie sinut parin kilometrin mittaisen matkan perinteiselle Kodalle, jossa tarjolla on lämmintä juotavaa, letun paistoa sekä pientä suolaista purtavaa. Pääset kuulemaan tarinoita alueen luonnosta, mytologiasta ja elintavoista.

Retki toteutetaan asiakkaan toiveena joko illalla tai päiväsaikaan. 

Iltaretkillä taivaan ollessa pilvetön, miljoonat tähdet avautuvat eteemme kirkkaalla taivaalla – Ja hyvällä tuurilla pääsemme seuraamaan myös revontulia nuotion lämmön ääreltä! Kirkkaina iltoina kodalta avautuu myös upea, ylväs näkymä Inarijärvelle. Luonnon kauneus ja monimuotoisuus tulee olemaan vahvasti läsnä tässä hiljaisen vaaran ympäröimässä kohteessa – Pidä kamera mukana ikuistamaan tämä unohtumaton ilta.

Kokonaiskävely matka autolta on noin 2 km, vaihtelevassa maastossa. Noudamme sinut majoituksestasi Ivalossa/Saariselällä ja matkaamme autolla n. 20min päähän Ivalosta kohti Inaria, josta taitamme loppumatkan lumikengillä. Kodalla paistamme yhdessä maukkaita lettuja ja nautimme lämmintä juotavaa.

Tämä retki sopii hyvin myös perheille. Matkan kesto 4-5 tuntia. Varauduthan retkeen lämpimin vaattein ja kengin. Ilmoitathan meille etukäteen myös mahdollisista ruoka-aineallergioista. 

Mitä retken hintaan kuuluu?

  • Kuljetukset majoituksesta
  • Lumikengät
  • Herkullinen Eväs Kodassa
  • Opastus
  • Vakuutus 

Ryhmän maksimin osallistujamäärä on 4 henkeä – Pidämme ryhmät pieninä taataksemme sinulle mahdollisimman autenttisen, yksilöllisen kokemuksen luonnon helmassa. Jos kuitenkin haluat varata retken isomalle ryhmälle – Ole meihin yhteydessä sähköpostitse   forrestgamplapland@gmail.com.