WILDERNESS CAMP 5 PVÄ

TERVETULOA KOKEMAAN ERÄMAAN LUMO

Haaveiletko ensikosketuksesta Erämaassa liikkumiseen? Kaipaatko täydellistä irrottautumista arjesta ystäväsi tai perheesi kanssa? Haluatko helpolle vaellukselle kauas suosituimmista ja kiireisimmistä vaellusreiteistä?

Wilderness Camp – Kokonaisuutemme on kuin tehty sinulle! Yhdistelmä rentoa Home Campissä majoittumista ja nautintoa sekä hieman haastavampaa luonnossa liikkumista. Vietä kaksi yötä erämaassa Kessi-Vätsärin ikivanhassa metsässä, kaksi Home Resortissamme pesten vaelluksen pölyt saunassa ja paljussa keskiyön auringon alla.  

VARAA WILDERNESS VISIT NYT.

HINTA : 1125e / Person
MATKAN KESTO : 5 Päivää / 4 Yötä

Tämä kokonaisuus on suunniteltu 2-4 osallistujalle.

Pääsemme nauttimaan ulkotulista (palovaroitusten salliessa) Kessi-Vätsärin upeassa luonnossa.

Matkan ensimmäinen ja viimeinen yö vietetään Home Campissämme noin 10km Ivalosta etelään. Ensimmäisenä aamuna valmistaudumme suuntaamaan Kessi-Vätsärin erämaa-alueelle, missä yksi tukikohdistamme sijaitsee. Majoitumme kotoisassa kämpässä Kaitajärven rannassa, tai asiakkaan halutessa Tentsile – teltoissa. Kävelymatka yhteen Kaitajärvelle on noin 12km. Vätsärin erämaa on koskematonta, vanhaa metsää täynnä luonnon elinvoimaa ja mieltä hellivää hiljaisuutta.

Puhelinverkot yltävät tänne harvoin – Valmistaudu siis irroittautumaan ulkomaailmasta pariksi päiväksi ja uppoutumaan luonnon rauhaan!

Kessissä sinulla on mahdollisuus yöpyä joko kotoisassa erämaa-kämpässä tai Tentsile teltoissa.

Kessin kämppä Kaitajärven rannalla.

Valmistamme ruokaa mahdollisimman paljon tuoreista, paikallisista raaka-aineista. Sinulla on mahdollisuus kokeilla kalastusta Vätsärin järvissä – Jos onni käy, saamme tuoretta kalaa myös ruokapöytään.

Palaamme takaisin Home Resortiin matkan viimeiseksi illaksi, jossa asiakkaita odottaa lämmin sauna sekä palju, herkullinen illallinen ja rentouttava yö Tentsile-Teltoissa.

Valmistaudu siis todelliseen arjesta irroittautumiseen!

Emme valitettavasti majoita lemmikkejä. Ole rohkeasti yhteydessä mieltä askarruttavissa kysymyksissä sähköpostilla forrestgamplapland@gmail.com tai varaa matkasi verkkokaupasta alla olevasta linkistä

VARAA WILDERNESS CAMP NYT