TENTSILE HOME CAMP 3 PVÄ

AUTENTTINEN TENTSILE KOKEMUS IVALOSSA

Haaveiletko helposta, unohtumattomasta minilomasta Lapissa kesällä 2020? Ekologisesta, luonnonläheisestä majoituksesta?

Me tarjoamme sinulle autenttisen kokemuksen Forrest Gamp Lapland Resortissamme. Yövy Tentsile – teltoissa keskiyön auringon alla, nauti opastetusta päivävaelluksesta Inarin kunnan upeassa maastossa, saunasta ja herkullisesta ruuasta. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua luonnossa liikkumiseen helposti ja turvallisesti!

VARAA TENTSILE HOME CAMP NYT

Hinta 3 päivää / 2 yötä – 290e (Lapset alle 12v 145e)

Sisältää 2 yön majoitus Tentsile – Teltoissa, 1 päivävaellus, sauna iltaisin, aamupalat x2 sekä lounaan vaelluspäivänä.

Yövy autenttisissa Tentsile – Teltoissa.

Forrest Gamp Lapland sijaitsee noin 10 km Ivalosta Etelään, vanhalla Ivalojoen törmällä. Kotiympäristöömme rakennettu majoitus tarjoaa ekologisen ja täysin erilaisen luontokokemuksen kuin yksikään muu kunnan majoituspalveluista. Pääset nukkumaan yösi ulkona puuhun kiinnitettävissä Tentsile Teltoissa, nauttimaan kesäkeittiöllämme valmistetusta, paikallisesta ruuasta sekä saunomaan iltaisin tilavassa hirsisaunassa. 

Haluamme taata mahdollisimman rauhallisen ja nautinnollisen kokemuksen vieraillemme mikä tarkoittaa, että majoitukseen otetaan ainoastaan yksi ryhmä/varaus kerrallaan. Majoittumisen ajan vierailla on halutessaan käytössä polkupyörät sekä kanootit lähiympäristössä ja viereisellä järvellä liikkumiseen. 

Voit varata illalliset erikseen hintaan 40e/hlö/pvä. Ilmoitathan meille etukäteen mikäli haluat illallispaketin majoituksesi yhteyteen. Kesäkeittiöltä löytyy jääkaappi ja sinulla on myös mahdollisuus valmistaa ruokaa siellä itse. 

Emme valitettavasti majoita lemmikkejä.

Yli 30 vuoden kokemuksella Lapin luonnossa liikkumisesta sekä työstä eräoppaana, haluamme tarjota asiakkaillemme räätälöityjä luontopalveluita pienryhmissä turvallisesti ja kiireettömästi.

Tule nauttimaan ikimuistoisesta kokemuksesta kanssamme Lapin kesässä! Ota yhteyttä sähköpostitse tai varaa lomasi verkkokaupasta alta löytyvästä linkistä.

“linkki”

Nähdään pian!

 

VARAA TENTSILE HOME CAMP NYT