Päiväretki UK-Puistoon

PÄIVÄRETKI LEGENDAARISELLE HELMENKALASTUJOELLE URHO KEKKOSEN KANSALLISPUISTOON

Haluatko varata opastetun päiväretken itsellesi, ystävillesi ja/tai perheellesi? Tarjoamme sinulle räätälöidyn retken Urho Kekkosen kansallispuistoon.

VARAA PÄIVÄRETKI NYT

HINTA 90e/henkilö – Lapset alle 12v, 45e

MATKAN KESTO 6-8h / n. 12km

Osallistujamäärä 2-4 henkilöä.
Toteutamme retken myös suuremmalle ryhmälle, tiedustele meiltä saatavuutta erikseen sähköpostitse forrestgamplapland@gmail.com

Hinta sisältää kuljetukset, retkilounaan, opastuksen sekä mahdollisuuden kalastukseen (Kalastuslupa ei sisälly hintaan).

Suomujoen maasto on helppokulkuista ja sopii mainiosti myös perheen pienimmille.

Suomujoki tunnetaan legendaarisena lohen- ja helmenkalastusjokena. Reitti kulkee noin 12 kilometrin pituisen matkan (6k suuntaansa) Suomujoen kuvan kauniilla varrella sijaitsevalle Snellmannin majalle. Majalla pysähdymme lounastamaan ja asiakkailla on mahdollisuus kokeilla kalastusta tai vaikka pulahtaa jokeen uimaan! Maasto on tasaista ja helppokulkuista – Lapsetkin viihtyvät varmasti. Reitin varrella ohitamme Koltta-kentän – Koltta-saamelaisten vanhan, nykyisin museoidun asuinpaikan joka huokuu historiaa ja tutustuttaa saamelaisten perinteisiin.

Vanha Koltta-kenttä tutustuttaa entisajan asuinrakennuksiin ja elämäntapaan.

Retki sopii kaikille hyvän peruskunnon omaaville osallistujille. Ilmoitathan meille mahdollisista ruoka-aine allergioista varauksesi yhteydessä. Lisätietoja kalastusluvista löydät osoitteesta https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastusmaksut-ja-luvat/vapalupa/alueet/luttojoki-suomujoki.html.

Ole rohkeasti meihin yhteydessä sähköpostilla forrestgamplapland@gmail.com mahdollisista mieltä askarruttavista kysymyksistä tai varaa päiväretkesi suoraan nettikaupasta alla olevasta linkistä.

VARAA PÄIVÄRETKI NYT