Päiväretki Myössäjärvelle

PÄIVÄRETKI MYÖSSÄJÄRVEN MAISEMISSA

Haluatko varata opastetun päiväretken itsellesi, ystävillesi ja/tai perheellesi? Tarjoamme sinulle räätälöidyn retken Ivalon ja Inarin välillä sijaitsevan Myössäjärven lähimaastossa.

VARAA PÄIVÄRETKI NYT

HINTA 90e/henkilö – Lapset alle 12v, 45e

MATKAN KESTO 5-6h / 4-5km

Osallistujamäärä 2-4 henkilöä.
Toteutamme retken myös suuremmalle ryhmälle, tiedustele meiltä saatavuutta erikseen sähköpostitse forrestgamplapland@gmail.com

Hinta sisältää kuljetukset, retkilounaan, opastuksen sekä mahdollisuuden kalastukseen. (Kalastuslupa ei sisälly hintaan).

Vaarasta avautuu näkymä Inari-Järvelle.

Tämä upea päiväretki Inarin kunnan maastoon tarjoaa sinulle tilaisuuden päästä ihailemaan Myössäjärven seudun ikivanhaa, jopa 700 vuotta vanhaa metsää, kristallinkirkkaita järviä sekä myössäjärven vaarasta avautuvaa näkymää Inari Järvelle.

Oletko valmis seikkailuntäyteiseen päivään? Reitti kulkee vaikuttavien, jääkauden muovaamien siirtolohkareiden lomassa ja tarjoaa asiakkaille hieman maastossa liikkumisen haastetta. Matka ei ole pitkä – Mutta maasto on hieman kivisempää ja jyrkempää kuin muilla tarjoamillamme päiväretkillä.

Pääset nauttimaan retkilounaasta luonnon helmassa.

Lue lisää kalastusluvista ja niiden lunastamisesta osoitteesta https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastusmaksut-ja-luvat/vapalupa/alueet/inarin-retkeilyalue.html. Autamme sinua lupien hankkimisessa, mikäli kalastus retken yhteydessä kiinnostaa.

Ole rohkeasti meihin yhteydessä sähköpostilla forrestgamplapland@gmail.com mahdollisista mieltä askarruttavista kysymyksistä tai varaa päiväretkesi suoraan nettikaupasta alla olevasta linkistä.

VARAA PÄIVÄRETKI NYT